Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Muțumiri pentru parteneriatul Consiliul Județean – Mani Gyenes
Veronica Hodas  - Luni, 29 Februarie 2016

În sala mică de ședințe a Consiliului Județean a avut loc luni o scurtă conferință de presă susținută de președintele Adrian Ștef, vicepreședintele Rudolf Riedl, managerul public Vasile Bura și rider-ul Mani Gyenes.

Adrian Ștef a dorit să-l felicite pe Mani Gyenes pentru rezultatele obținute anul acesta la Raliul Dakar și totodată să-i mulțumească pentru faptul că a promovat județul Satu Mare. „Ne face cinste că ne reprezinți județul, că îi reprezinți pe sătmăreni și faptul că prin intermendiul tău lumea află despre faptul că există județul Satu Mare.”

Acesta consideră că acest model de parteneriat, între Consiliul Județean și Mani Gyenes, nu poate fi constestat de către „absolut nimeni pentru că la asemenea performanță, să te faci cunoscut în toată lumea, parteneriatele acestea nu se contestă și cred că avem această datorie să-l sprijinim.Vroiam ca acest model să ambiționeze sătmărenii să obțină rezultate bune în orice domeniu pentru a putea fi și ei sprijiniți de Consiliul Județean.”

La rândul său, rider-ul sătmărean a ținut să mulțumească Consiliului Județean pentru sprijinul acordat, pentru că a fost „un ajutor foarte mare”. Reamintim că Mani și-a cumpărat, din suma care i s-a alocat, cea mai performantă motocicletă care există pe piață la momentul actual, un KTM 450 Raly Replica. „Este cea mai bună și am reușit să obțin acel rezultate datorită motocicletei. A fost cel mai bun rezultat al meu de până acum la Dakar. Am încheiat pe locul 14, ceea ce m-a făcut să mă simt foarte bine”.

Gyenes a mai menționat că este foarte importantă promovarea județului, iar anul acesta județul Satu Mare a început să devină cunoscut de foarte multă lume care a fost curioasă ce reprezintă stema care era aplicată pe mașina de asistență și pe motocicletă.  

Mulțumiri au venit și din partea vicepreședintelui CJ și a managerului. Foarte simpatic, vicepreședintele CJ, Rudolf Riedl i-a dorit „mult succes și să ai timp și pentru alte cele și să apuci și tu ceea ce am apucat eu, 72 de ani să nu ai nici un accident”.

Atât președintele Consiliului Județean, cât și Mani Gyenes au menționat că pentru anul viitor s-au făcut promisiuni legate de sponsorizare. Ceea ce înseamnă că sportivul nostru va participa la Dakar 2017.

1529 vizite
Distribuie pe